Nike Air Max 95 Lägsta Priset

AutorNachricht
Veröffentlich am: 28.10.2021, 04:38 Uhr
Efter att nyligen visat upp sig med körsbärsblomningsgrafik och mjuka blommor, håller Sportswear-klassikern rörelsen vid liv genom att välkomnas i ett annat inlägg med påskvänliga pasteller. Shoppa Nike Air Max 95 Färgscheman drar nästan liknande estetik till den hos en kvinnas rougepalett eftersom de mediala/laterala överdragen smälter samman beige, persika och mjuka lila, som intressant nog också växlar mellan mocka, läder och meshtillverkningar. Andra huvudområden av skorna håller saker till en minimal standard genom att lämna mellansulor och halsar till en ren vit.

Toppkonstruktionen har dock exklusivt färgglad körsbärsblomgrafik, synlig genom nätöverlägget som täcker tåboxen och spetsöglor. Nike Air Max 95 Rea Online Blommotiven sträcker sig inte till tungan och fodret, men deras livfulla nyans gör det. Liksom på en nyligen genomförd Air Jordan 1 för tjejer tar rosa över logotyper på plösen, men den vårklara stilen animerar också AM95:s "NIKE AIR" och Swoosh-märke på profilen, hälen och innersulan.

För den här kommande Nike Air Max 95 Lägsta Priset krävs det ett amfibiskt tillvägagångssätt eftersom mönstren av dödliga grodor verkar dyka upp på de övre ränderna. Vi har sett Poison Dart Frog göra ett framträdande redan 2011 på Kobe 6 (en sko som potentiellt skulle kunna släppas som en Kobe 6 Protro), och här dyker den upp igen i ett brunt/rosa och brunt/oliv-par. Ytterligare lägga till det grumliga, sumpiga utseendet är en reptilstruktur på det nedersta lagret som vi som spetssele på tungan.

Med augusti precis runt hörnet har Nike gradvis avslöjat nya stilar som är väl lämpade för hösten. På höstligt sätt är en kommande Nike Air Max 95 Träningsskor klädd i både beige toner och mockamaterial. Även om svart mesh appliceras på basen, dominerar mocka och läderöverdrag i mycket ljusare toner stilen. De skiktade elementen väljer ett mestadels grått färgschema som sträcker sig till tån.

Som om mockana inte var tillräckligt fallvänliga, avbryter en brun läderrand på båda sidor den gråskala looken. Designen fortsätter sitt neutrala utseende genom att prunka en krämfärgad sulenhet. Dam/Herr Nike Air Max 95 Reflekterande detaljer på plösen och svart gummi applicerat under foten kompletterar arrangemanget, vilket ger ett nytt erbjudande perfekt för den kommande säsongen.

www.themax720.com

Login