Adidas UltraBoost Lägsta Priset

AutorNachricht
Veröffentlich am: 29.11.2021, 03:37 Uhr
Även om det inte längre är den senaste versionen av Three Stripes moderna "bröd-och-smör", fortsätter Shoppa Adidas UltraBoost att leverera övertygande bilder som löpare kan hamna bakom. För sitt senaste förslag har siluetten ägnat sig åt ett flerfärgsarrangemang inför Pride Month 2021. I likhet med en handfull adidas Originals-alternativ som dök upp tidigare denna månad, har den BOOST-dämpade modellen nyanser av rött, blått, grönt, gult och orange över dess Primeknit-överdel.

https://www.beastsole.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0302.jpg (Fehler, das Bild konnte aufgrund zu hoher Ladezeit nicht direkt angezeigt werden!)

Ända sedan deras första samarbete har Parley varit en ofta konsulterad partner till adidas. Adidas UltraBoost Rea Online Och medan de först började i det små med sina hållbara initiativ, har det jordmedvetna avtrycket kommit att erbjuda flera utgåvor under året. Deras nästa, som återanvänder några gamla former, tar deras älskade Ultra Boost Uncaged och löser det med några nyare, troligen mer resursmedvetna 4D-verktyg.

Adidas UltraBoost Lägsta Priset är här och adidas har mer än tillräckligt förberett för att fira. Vid sidan av debutfärgen kan du förvänta dig ett helt nytt samarbete med Parley, som fortsätter Three Stripes ansträngningar för att minska deras koldioxidavtryck. På ett ögonblick bedrar paret sin hållbara natur. Men väl på nära håll kan man lätt känna igen en textur som påminner om tidigare Parley-släpp. Bur- och häldisken är till exempel byggd av Milguard Ocean C, ett material som är nästan hampalikt vid förstoring.

Färgad i en helsvart istället för sin vanliga gröna nyans, ligger botten visuellt diskret trots sin intrikata och aggressiva struktur. Adidas UltraBoost Träningsskor Dess återvunna övre färgämnen att matcha vid sidan av - även vid dess subtilt etsade Three Stripes-logotyp - medan de ljusblå sömmarna ovanför pryder det neutrala med den starkare signaturen som Parley har blivit omedelbart igenkänd för.

Adidas hållbara Primeblue-materialinnovation är ansvarig för den stickade konstruktionen, med den icke-färgade buren och häldisken som innehåller Milguard Ocean C™, en unik, polymerblandning av återvunnen havsplast och annat avfall. Dam/Herr Adidas UltraBoost Den här nya substansen ger de ovan nämnda elementen ett strukturerat, tygliknande utseende som inte syns på TPU-överläggen på tidigare Ultra Boost-modeller. När det gäller Boost foam-mellansula, lägger paret till extra höjd via en staplad design med en 10 mm mellansula drop. Continental™-gummi hittas under fötterna för att lägga till dragkraft och komplettera den oceanorienterade designen.

www.beastsole.com

Login