Køb Adidas Stan Smith

AutorNachricht
Veröffentlich am: 29.11.2021, 03:43 Uhr
Kunsten at samarbejde har været at udviske grænsen mellem popkultur og sneakers, bringe sneakers ind i mainstream og levere stilarter, der appellerer til flere fanbaser. Køb Adidas Stan Smith, for eksempel, har samarbejdet med Disney i et stykke tid nu og har endda leveret en kollektion af adidas Stan Smiths, der omfatter over seks styles, der hver især hylder en anden fan-favorit karakter duo. Denne pakke fortsætter med at udvide gennem tilføjelsen af ​​endnu en Peter Pan og Tinkerbell-tema Stan Smith.

https://www.skoways.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/x/ax192.jpg (Fehler, das Bild konnte aufgrund zu hoher Ladezeit nicht direkt angezeigt werden!)

Farve blokeret med kraft, overdelen er en patchwork-skabelse, der giver nik til ikke kun begyndelsen af ​​2000's designsprog, men også Recoutures arbejde på Campus sidste år. Adidas Stan Smith Bedste Priser Levende grønne, lilla, pink, blå, røde og endda orange farver asymmetrisk de næsten fulde ruskindsarmaturer med tunger som det eneste fælles element i deres neutrale sorte finish. Atletens portræt hviler ovenpå i kontrast hvid, mens branding andre steder tager form af typiske perforeringer og den karakteristiske trefoil på hælen.

Udbuddet består af en standard hvid Primegreen base med "PETER PAN" og "TINKERBELL" præget på siderne - hvor det Gode Priser på Adidas Stan Smith branding ville have været på. Et par sølvøjer og en højglans sølvmetallisk hælflig tilføjer flere strejf af gnistre til designet. Indlægssåler og en speciel æske, der har grafik af duoen trykt på dem, afrunder designet for et magisk tilbud, der passer til både Disney- og sneakerfans.

Adidas Stan Smith Sko, der er meget værdsat for sit alsidige udseende og arv, er for nylig blevet set med forskellige modifikationer, herunder fløjlsoverdel og Swarovski-krystaller. Three Stripes er ved at udbygge sin efterårsserie endnu mere og klargør endnu en del af den populære tennissneaker, denne gang ved at stole på nordafrikansk-inspirerede mønstre.

Det er ikke første gang, vi ser en underligt formet tunge på silhuetten, siden en splittung Adidas Stan Smith Kvinder/Mænd faldt i sidste måned. Tungen på dette par oplever et look i tre lag, der refererer til formen af ​​buerne, der ses på det ikoniske Trefoil-logo. Samlet set repræsenterer designet et feminint off-white og rosetone-farveskema, der er både alsidigt og subtilt nok til at "Tre-Tongue"-detaljerne kommer i centrum.

www.skoways.com

Login